El tavler

Det er lovpligtigt, at alle el tavler i dit hjem er sikkerhedsmæssigt forsvarlige og fungerer som de skal.

En lovpligtig el tavle

Det er lovpligtigt, at alle el tavler i dit hjem er sikkerhedsmæssigt forsvarlige og fungerer som de skal. Det er derfor en rigtig god idé løbende at holde øje med, om alt er som det skal være med det elektriske hjerte i hjemmet.

Mange el tavler i danske hjem er gamle, og kan have været i bygningerne i mange år. Hvis du har en meget gammel el tavle, der både ser slidt ud og ikke fungerer som den skal, vil vi meget gerne komme ud og undersøge, om alt er som det skal være.

Tegn på at du skal udskifte din el tavle

Et tegn på, at det er ved at være tid til at udskifte din el tavle kan for eksempel være, at den har en træramme, hvilket tyder på, at den har været i din bolig i mange år. Du kan derfor risikere, at den ikke er tidsmæssigt tilsvarende og ikke lever op til kravene om sikkerhed.

Det kan også være, at sikringerne i din el tavle ofte springer, og det skal du ikke blive ved med at døje med. Hos Jacobs-elteknik har vi stor respekt for sikkerheden omkring dine elinstallationer, og hvis du er i tvivl om sikkerheden og kvaliteten af din el tavle, vil vi altid råde dig til at få den udskiftet.

Har du spørgsmål til udskiftning eller andet vedr. el tavler?

Så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig over telefon eller e-mail, du kan fange os på 70 60 57 80 eller sende en mail på jbc@jacobs-elteknik.dk.