Energi optimering

Det er både godt for pengepungen og miljøet at energioptimere din bolig.

Spar penge med energi optimering

Det er både godt for pengepungen og miljøet at energioptimere din bolig. Energi optimering vil sige, at du er opmærksom på, at der ikke kommer for meget energi ind, som ikke bliver brugt til noget.

Det kan være svært at gennemskue, hvordan man lettest energioptimerer hjemmet. Hos Jacobs-elteknik mener vi, at et godt sted at starte er ved at gøre brug af solceller og/eller en varmepumpe. Med begge muligheder kan du spare mange penge i det lange løb, og samtidig gøre noget godt for miljøet.

Solceller

Solceller består af moduler, der laver strøm, når de bliver ramt af sollys. Med solceller i dit hjem, kan du derfor udnytte solens energi, der allerede eksisterer, hvilket gør solceller til en grøn løsning. Med solceller kan man sige, at du får ”gratis” strøm, som du for eksempel kan bruge til din ladestander eller andre elektroniske ting i dit hjem, som bruger strøm.

Varmepumper

En varmepumpe udnytter energien fra luften eller varmen i jorden, og bruger energien til at opvarme din bolig. Varmepumper kører på elektrisk strøm, men er meget billigere end for eksempel el-radiatorer. Vi har her et godt samarbejde med Varmeteamet ApS, således vi bedst muligt kan sikre den bedste løsning for dig.

Vil du høre om dine muligheder for energi optimering i hjemmet?

Så står vi klar med vores mangeårige erfaring på området. Tøv ikke med at gribe knoglen og ringe på 70 60 57 80 eller smide os en mail på jbc@jacobs-elteknik.dk.