Ladestander

En ladestander sørger for, at din elbil eller hybridbil bliver opladt med strøm, præcis ligesom på en tankstation, hvor det bare er benzin, der får bilen til at køre.

En privat ladestander

En ladestander sørger for, at din elbil eller hybridbil bliver opladt med strøm, præcis ligesom på en tankstation, hvor det bare er benzin, der får bilen til at køre. Med din egen ladestander kan du være sikker på, at din bil altid er fuldt opladt, når du skal bruge den. Det er bare at koble bilen til ladestanderen.

Benytter du dig af ladestandere ved diverse virksomheder, der stiller dem til rådighed, vil du som oftest få opladning på abonnement. Hvilket vil sige, at du betaler et fast månedligt beløb for at benytte ladestanderen.

Har du brug for en el tavle?

Dette er oftest kun en god løsning, hvis du bruger din bil rigtig meget. Det kan i de fleste tilfælde først betale sig, hvis du kører cirka 25.000 kilometer om året som er en god energioptimering.

Men den gennemsnitlige dansker kører cirka 15.000 kilometer om året, og hvis det også er tilfældet for dig, vil vi anbefale at få etableret din egen ladestander, der altså ikke er en del af en abonnementsordning. Hos os kan vi både hjælpe med at montere og/eller anskaffe dig en ladestander. Vi rådgiver dig naturligvis og hjælper med at vælge den mulighed, der passer bedst til dig og dit behov.

Skal vi tage en snak om din ladestander?

Vi er altid klar til at tage en god snak om ladestandere over en kop kaffe eller på tlf.: 70 60 57 80. Du kan også kontakte os via mail på jbc@jacobs-elteknik.dk